} The Adecco GroupのHR- og kundekonsulentの内容
Skip to main content

ジョブを検索する

HR- og kundekonsulent

Adecco logo

勤務地

location-pin スタヴァンゲル, Rogaland Fylke, ノルウェー王国
location-tag NE02466
Om rollen

Har du markedskompetanse, og interesse for HR og mennesker? Vi søker en HR- og kundekonsulent som vil videreutvikle et av Norges største bemannings- og rekrutteringsselskap i Stavanger

Hva kan vi tilby deg?

Utfordringer

Er ikke det dette alle søker? Læringskurven vil være bratt, og du kommer til å måtte trå utenfor komfortsonen. MEN, det vil være med å utvikle deg både som person og i rollen som HR- og kundekonsulent. Vi er opptatt av kontinuerlig kompetanseheving blant våre ansatte, og så lenge du har motivasjonen på plass, så legger vi til rette for at du skal kunne få muligheten til å lære mye og utvikle deg. 

Menneskene

Vi kan love at det er god takhøyde for humor, alltid en sparringspartner i nærheten og et miljø hvor vi jobber mot felles mål. Arbeidsmiljøet vårt inneholder mye humor og en delingskultur. Vi sitter i moderne lokaler i Vassbotnen 23, Stavanger. Dine kollegaer er ikke bare i Stavanger, men i hele Norge. 

Nettverk

Du må ha nettverk innenfor kundene i industrien, i tillegg til et nettverk mot elektrikere som er potensielle kandidater. Du får et bredt spekter med kollegaer i hele Norge, i tillegg til et stort kundenettverk innen industrien og  ikke minst få muligheten til å arbeide med våre flotte medarbeidere. 

Hvordan vil din arbeidsuke se ut?

Din arbeidsuke vil bestå av mange spennende og varierende arbeidsoppgaver. Du vil arbeide med salg mot kunder, og rekruttering av medarbeidere, med kunden i fokus.

Ditt hovedansvar vil være for våre medarbeidere ute hos våre kunder og oppfølgningen av de eksisterende kundene i markedet vårt, samt bygge relasjoner med potensielle kunder. Du vil ha personalansvar for de medarbeiderne som er ute i arbeid hos våre kunder. Det vil kunne være å passe på at alt av dokumentasjon/kursing er på plass, mobilisere tilstedeværelse hos kundene og følge opp timelister, sykdomsoppfølging, medarbeidersamtale, være medarbeidernes kontaktperson, bestilling av arbeidsklær, reiser, klær osv. Med andre ord en veldig varierende og spennende rolle med store utviklingsmuligheter! 

Hvem er du?

Vi ser etter deg som kan jobbe selvstendig og har gode relasjonsbyggende egenskaper. Du bør ha erfaring fra industrien med tariffavtaler, rotasjonsordninger og helst elektro. Du må trives i en organisasjon som har høy prestasjonskultur og må trigges av å prestere. For å håndtere en til tider hektisk hverdag, er det viktig at du er strukturert, har evnen til å prioritere og legge inn det lille ekstra når det kreves.For at du skal kunne utføre de oppgavene beskrevet i hvordan din arbeidsuke ser ut, så er det nødvendig at du har førerkort klasse B. Vi har blant annet internasjonale medarbeidere, som igjen vil bety, at det er ønskelig at du kan kommunisere med de på engelsk og eventuelt polsk i tillegg til norsk. Det er en fordel om du har erfaring fra rekrutterings- og bemanningsbransjen. Du bør også ha erfaring med fastrekruttering til kunder.

Spørsmål?

Dersom det er noe du lurer på angående søknadsprosessen, så er det bare å ta kontakt.

Monica Holstad

Avd. Leder Industri Installasjon Norge

(+47) 23 29 00 00

(+47) 47 32 52 10

Søknadsfrist: 20.09.2024.

Posting date: 15-09-2024

応募

Adecco Groupの一員になるということ.

50年以上にわたり、Adecco Groupは、様々なバックグラウンドとカルチャーを持つ何千人もの人々と、世界中の雇用機会とを結びつけるお手伝いをしてきました。優れた人財サービスとソリューションを提供し、クライアントによりパーソナライズされた経験をお届けするだけでなく、コリーグにもAdecco Groupでの仕事を通してパーパスとバリューを感じてもらえるよう仕事の世界を推進しています。Adecco Groupのグローバルグループの一員になるということは、自らの最大限の力を発揮できるように互いを刺激し合うコミュニティの一員になるということです。あなたはクライアントの人生を刺激するような仕事をすることになるでしょう。あなたは、Adecco Groupの仕事を信頼してくれる、活気あるプロフェッショナルのネットワークの一員になります。そして、あなたもAdecco Groupの仕事を支持することになるでしょう。

タレントコミュニティにログインする

タレントコミュニティへのログインは下記フォームから

Our Adecco Groupの利用規約, Cookieポリシー およ プライバシーポリシー Adecco Groupがあなたに関する情報を収集および利用する方法、あなたの権利について説明しています。情報を提供することにより、あなたはこれらの

すでに登録済の場合はこちらをクリック