Skip to main content

ジョブを検索する

Talent Acquisition Specialist

勤務地

location-pin Meppel, Provincie Drenthe, オランダ王国
location-tag NE02497
Over de positie

Heb jij een bewezen trackrecord in recruitment en kan jij goed pionieren in een wereldwijde organisatie? Durf jij beslissingen te maken en vind je het leuk om mee te bouwen aan het succes van onze nieuwe business line Akkodis Talent? Dan ben je geknipt voor deze rol!

Akkodis Talent heeft een andere visie op talent. Wij kijken vooral naar wie onze talenten zijn, naar hun sterke punten, motivatie en denkstijl. Want als onze talenten in zichzelf geloven, kunnen ze alles worden wat ze willen zijn.

Onze aanpak: Wij investeren tijd om de behoeften van onze klanten en kandidaten goed in beeld te brengen. Als Talent Acquisition Specialist lever jij hier samen met het team een cruciale bijdrage aan. Dit alles doen we binnen een cultuur waarbij ‘Work like a captain, play like a pirate’ voorop staat.

Wat ga je doen

Als Talent Acquisition Specialist ga jij jouw ervaring en drive inzetten om samen met het team kandidatenen klanten te verbluffen. Samen met een nieuw team zet jij je in om onze nieuwe business line Akkodis Talent binnen Akkodis Nederland goed op de kaart te zetten.

  • Een typische dag start met een teamoverleg. Hier worden alle ervaringen gedeeld, bespreken we de successen en uitdagingen. We formuleren het teamdoel en de individuele doelen. Zo creëren we samen een vliegende start van de dag.
  • Een werkdag is enorm divers en kan o.a. bestaan uit klantbezoeken, searchen, sollicitatiegesprekken, ontwikkeling en trainingen van de contractanten, maar denk ook aan retentie of functioneringsgesprekken.
  • Jij weet als geen ander de verbinding te maken in het werk wat je doet en denkt graag in mogelijkheden. Om dat stapje extra te zetten nodig je een kandidaat bijvoorbeeld uit voor een digitale Formule-E race wedstrijd. Als Akkodis zijn we officieel Engineering partner van het Mercedes Formule E team, en daar zijn
    we enorm trots op.
  • Aan het einde van de dag heb je een evaluatie met het team. Wat ging goed, wat kan beter. Tegen welke zaken zijn we aangelopen en hoe kunnen we dit de volgende keer tackelen. Het geeft je heel veel energie om jouw team vooruit te helpen.
  • We vieren niet alleen de grote successen maar ook de kleine successen.
    Terwijl je naar huis gaat, besef je dat je een topdag hebt gehad. Gedrevenheid en plezier zijn hierbij de sleutels, ‘work like a captain, play like a pirate’ is de lijfspreuk. En laat dat nou net op jouw lijf geschreven zijn!
Over jou
  • Een bewezen track record in recruitment bij voorkeur in de technische en/of IT sector
  • Je hebt ervaring in de personele dienstverlening
  • Je hebt een rijbewijs B
  • Grote pré Seu examen en VCU certificaat of bereidheid tot het behalen
Waarom zou je voor ons kiezen?
  • Dé kans om de volgende stap in jouw recruitment carrière te zetten
  • Werken in een hecht, gretig en gepassioneerd team
    Bij de geboorte meesturen van de eerste Akkodis Talent business line van Nederland
  • Een goed salaris o.b.v. 40 uur met een minimumsalaris van € 2931, wat je exact gaat verdienen hangt af van jouw meegebrachte ervaring en senioriteit
    24 vakantiedagen, pensioenregeling, een incentiveregeling, auto van de zaak, laptop en telefoon
  • Diverse doorgroeimogelijkheden binnen Akkodis
Een reis om het beste in jou naar boven te halen

Ben jij de geschikte kandidaat voor deze functie?

  • Solliciteer dan meteen online en stuur ons je up-to-date cv.
  • Voor meer informatie over deze vacature neem je best contact op met Ellen Peeters:ellen.peeters@adecco.nlof bel (0)6 43209616.

Posting date: 25-09-2024

応募

Adecco Groupの一員になるということ.

50年以上にわたり、Adecco Groupは、様々なバックグラウンドとカルチャーを持つ何千人もの人々と、世界中の雇用機会とを結びつけるお手伝いをしてきました。優れた人財サービスとソリューションを提供し、クライアントによりパーソナライズされた経験をお届けするだけでなく、コリーグにもAdecco Groupでの仕事を通してパーパスとバリューを感じてもらえるよう仕事の世界を推進しています。Adecco Groupのグローバルグループの一員になるということは、自らの最大限の力を発揮できるように互いを刺激し合うコミュニティの一員になるということです。あなたはクライアントの人生を刺激するような仕事をすることになるでしょう。あなたは、Adecco Groupの仕事を信頼してくれる、活気あるプロフェッショナルのネットワークの一員になります。そして、あなたもAdecco Groupの仕事を支持することになるでしょう。

タレントコミュニティにログインする

タレントコミュニティへのログインは下記フォームから

Our Adecco Groupの利用規約, Cookieポリシー およ プライバシーポリシー Adecco Groupがあなたに関する情報を収集および利用する方法、あなたの権利について説明しています。情報を提供することにより、あなたはこれらの

すでに登録済の場合はこちらをクリック